Mijn Persoonlijke Missie

 

Jij, ik wij komen op de wereld met een specifieke missie. Elk van ons kan zijn specifieke vorm ontdekken die past bij zijn talenten en zijn levensomstandigheden. Mensen die hun vorm neerzetten stralen, ze zijn aanstekelijk en inspirerend voor anderen. Zoek en ga je eigen wijze weg is mijn levensmotto. Leg je eigen wijze verbinding tussen wat je van binnen voelt en de wereld waarin je leeft en maak keuzes. Wie zijn missie vervult krijgt de nodige steun van het universum. Dat is een wetmatigheid.

Graag zien en graag gezien worden, liefde geven en liefde ontvangen: het zijn universele verlangens van elke mens en hoort tot onze universele missie als mens. Dit affectieve deel van jezelf is vaak overschaduwd en soms diep gekwetst. Groeien en je kunnen verbinden met je authentiek zielsverlangen opent jezelf en vormt een bron van energie en inspiratie

Een missie vraagt bewustzijn, Je levenspad kruist je levensmissie verschillende keren. Er zijn de slagboommomenten en/of periodes, er zijn de ontwaakmomenten die opnieuw je op het juiste spoor brengen. Goed leren luisteren naar je binnenkant, leren omgaan met wat is, zowel binnen als buiten, is de grootste uitdaging voor deze tijd.  Ons systeem is vaak gebaseerd op vasthouden, op zekerheid verwerven. Van perspectief veranderen, ons openstellen voor het mysterie van ons bestaan en inzien dat we deel uitmaken van een groter geheel vraagt levenskunst!

Vanuit deze overtuigingen wil ik mensen helpen en ondersteunen in hun zoektocht.